Boka

Boka hela eller delar av Eketorps borg för ditt evenemang. Det kan vara ett barnkalas, en 50-årsfest eller kanske en kick off för företaget på ett helt nytt sätt. Är ni fler än tio i sällskapet för ert dagsbesök rekommenderar vi även att ni bokar er egen guidning här.

Guidning

Det bästa sättet att uppleva Eketorps borg är genom att ta del av en av våra spännande guidningar. Om ni är över tio personer i sällskapet, rekommenderar vi att ni bokar en egen guidning för bästa upplevelse.

Vi guidar även på engelska och har specifika guidningar för barn, som är kortare och lite mer lekfulla.

Boka
Ett spel tillverkat i sten.

Barnkalas

Har ni tröttnat på leklanden och simhallarna? Då kan Eketorps borg vara ett roligt, spännande och lärorikt alternativ när barnen fyller år.

Alla som är vårdnadshavare vet att det är en utmaning att samla alla kompisar från förskola eller skola i sitt vardagsrum när barnen fyller år. Det är därför vanligt att välja en plats utanför det egna hemmet, där man kan få hjälp med aktiviteter och/eller förtäring.

Tycker ni att utomhuslekar i historisk miljö kan vara ett kul alternativ kan Eketorps borg vara en bra plats för firandet av telningarnas årsdagar.

Boka
Eldshow

För den vuxne jubilaren

Ska du eller en närstående fylla jämnt, eller väldigt ojämnt för den delen, alla födelsedagar är väl värda att fira? Då kan Eketorps borg skapa en fantastisk inramning till högtidsdagen.

Vem vill inte dela en måltid eller annan sorts trevlig samvaro med sina nära och kära på samma plats som det har samlats människor sedan tidig järnålder. Så många generationer kan ju inte ha fel?

Boka

Företagsevenemang

Blir gruppen mera sammansvetsad med hjälp av lite ”Rövkrok”, eller är den mer traditionella dragkampen en bättre metod? Hos oss på Eketorp får ni möjligheten att ta reda på sådant som ni kanske inte ens visste att ni undrade över.

Om ni vill bygga teamet eller samla ledningsgruppen på en helt annorlunda plats än det vanliga konferenshotellet, är Eketorps borg ett spännande alternativ.

Boka
Några barn går tillsammans med vuxen som är klädd i medeltida kläder.

Skolresor och skolbesök

Vi har lång erfarenhet av att ta emot grupper av elever i olika åldrar, både som en del i en skolresa, eller som en del i undervisningen. Vi erbjuder både kortare program och heldagar där eleverna deltar i en tidsresa. Kontakta oss gärna för att aktiviteten ska ligga i linje med den plats i läroplanen, i vilken ni befinner er.

Boka
Tre personer står vid mikrofoner och sjunger. I bakgrunden syns en sjö.

Arrangörer av publika evenemang

Har ni ett musikevenemang eller teateruppsättning som behöver en annorlunda skådeplats? Då kan ni hyra Eketorps borg, som kan ta in ett stort antal personer i publiken och det finns en mindre (20 kvm) stationär scen. Murarna av öländsk kalksten skapar en ljuvlig, mystisk kuliss oavsett arrangemang.

Boka